Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

VRC GRAND FINAL.
Lördagen den 8/12 kördes VRC Grand Final på Förenade Bil i Malmö. Här tävlade de 27 snabbaste förarna om vem som blir Skånes snabbaste virtuella racingförare 2018. Vinnaren heter Eric Stranne som har vunnit en heldag med BMW M2 på Ring Knutstorp med Förenade Bil Driver Training i april 2019. Vi har haft över 600 förare och flera tusen besökare under höstens premiär av Förenade Bil Virtual Racing Challenge. Vi säger GRATTIS till alla fantastiska förare och TACK till alla som följt oss under eventet. Vi ses igen!

Drivers Training våren 2019.
Mer info kommer inom kort!

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil har som mål att ge alla en möjlighet att prova olika situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade förhållanden. Vid varje tillfälle kan vi vara upp till 12 personer och vi har instruktörer på plats som hjälper till och ger råd. 

Läs mer här