Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

Nya BMW 3-Serie Closed Room
Bli en av de första att få uppleva nya BMW 3-Serie och var beredd på att upptäcka körglädjen igen.
Lördagen den 9 mars är det officiell lansering men för dig som är nyfiken på nya BMW 3-Serie bjuder vi in till Closed Room med frukostmingel och förhandsvisning några dagar innan.

Läs mer och boka din plats. 

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil har som mål att ge alla en möjlighet att prova olika situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade förhållanden. Vid varje tillfälle kan vi vara upp till 12 personer och vi har instruktörer på plats som hjälper till och ger råd. 

Läs mer här

Driver Training 2019.
Dagen erbjuder dig som förare att få utveckla din körteknik och ger möjlighet att öva under säkra förhållande. Licensierade instruktörer finns på plats hela dagen för att coacha dig. Utöver körövningar och egen tid med egen bil på bana ges möjlighet till snabb medåkning i instruktörsbil.
Datum: 24 april och 11 oktober 2019. Begränsat antal platser, boka redan idag.

Anmäl dig till Driver Training.

BMW M EXPERIENCE.
BMW M Experience körs med BMW M2 Competition på Falkenbergs Motorbana. Kurserna är endagsutbildningar med ankomst dagen innan och övernattning på Ästad Vingård. 

Läs mer om BMW M Experience och anmäl dig här.

EXCELLENCE PERFORMANCE.
Kursen omfattar en 3 dagar på Nurburgring och är avsedd för de riktigt inbitna förarna. Nurburgring är en av världens tuffaste racerbanor men också en av de roligaste. Kursen är omfattande och följande ingår: 
§  Välkomstmiddag med alla deltagare och instruktörer §  Hotellboende 4 nätter på Hotel Dorint §  Kulinarisk tysk grillafton §  Klassisk middag på restaurang Pistenklause §  3 dagars körning i grupp med utbildning av professionella instruktörer §  Lunch och fika i Scuderias VIP-lounge alla dagar §  Fri körning på Grand-Prix och Nordslingan under lunch och kvällstid §  Personal på bana och säkerhetsteam §  Teknisk support och däckservice §  Avslutning med examination, prisutdelning samt galamiddag och underhållning

Kursavgiften är ca 40-44 000kr inkl. moms och anmälan görs till Joakim Söderström,
joakim.soderstrom@forenadebil.se, 040-243700