Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

  

Golftävlingar 2019
En ny spännande golfsäsong väntar med spel på flera av Skånes vackraste och roligaste golfbanor. Den här säsongen spelar vi BMW-tävlingarna Förenade Bil Masters med 4 kvaltävlingar samt final på PGA i slutet av augusti.
Utöver detta spelar vi MINI-tävlingarna Förenade Bil MINI Greensome och Förenade Bil MINI Open Bästboll.
Anmäl dig till BMW-tävlingarna (Förenade Bil Masters) här.
Anmäl dig till MINI-tävlingarna här.

Fartfylld Familjedag på Skånes Djurpark.
Söndagen den 17 maj blir en fullspäckad dag i parken med aktiviteter såsom Meet & Greet med Fåret Shaun, vildmarksupplevelser, shower, ansiktsmålning, djurmatningar, provkörningar, BMW Babyrace, MINI verkstad och mycket mer.
Specialpris: 100kr/person (ord 311kr)

Läs mer och boka din plats.

BMW ALPINA tillbaka på Förenade Bil.
Välkommen på officiell invigning av BMW ALPINA på Förenade Bil lördagen den 11 maj kl 11.00.
Plats: Förenade Bil i Malmö
Det finns begränsat med platser.

Anmäl dig till Invigningen av BMW ALPINA.

Driver Training 2019.
Dagen erbjuder dig som förare att få utveckla din körteknik och ger möjlighet att öva under säkra förhållande. Licensierade instruktörer finns på plats hela dagen för att coacha dig. Utöver körövningar och egen tid med egen bil på bana ges möjlighet till snabb medåkning i instruktörsbil.
Datum: 11 oktober 2019 (begränsat antal platser).

Läs mer och boka din plats.

BMW M EXPERIENCE.
BMW M Experience körs med BMW M2 Competition på Falkenbergs Motorbana. Kurserna är endagsutbildningar med ankomst dagen innan och övernattning på Ästad Vingård. 

Läs mer och boka din plats.

EXCELLENCE PERFORMANCE.
Kursen omfattar 3 dagar på Nürburgring och är avsedd för de riktigt inbitna förarna. Nürburgring är en av världens tuffaste racerbanor men också en av de roligaste. 
Följ med Förenade Bil och våra instruktörer på utmanande och roliga dagar på Nürburgring.

Läs mer och boka din plats.

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil har som mål att ge alla en möjlighet att prova olika situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade förhållanden. Vid varje tillfälle kan vi vara upp till 12 personer och vi har instruktörer på plats som hjälper till och ger råd. 

Läs mer här