Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

  

BMW ALPINA tillbaka på Förenade Bil.
Den 19 oktober är det dags för ALPINA Roadshow att besöka Förenade Bil i Helsingborg. Kl 12 bjuder vi på en historisk inblick samt presentation av samarbetet mellan ALPINA och Förenade Bil. 

Joakim Söderström och Göran Gardell finns på plats för att visa dig bilen som personifierar lyxig komfort med dynamiska köregenskaper.

Anmäl dig till BMW ALPINA Roadshow.

Driver Training 2020.
Dagen erbjuder dig som förare att få utveckla din körteknik och ger möjlighet att öva under säkra förhållande. Licensierade instruktörer finns på plats hela dagen för att coacha dig. Utöver körövningar och egen tid med egen bil på bana ges möjlighet till snabb medåkning i instruktörsbil.
Datum: 6 maj och 23 sept 2020 (begränsat antal platser).

Läs mer och boka din plats.

BMW M EXPERIENCE.
BMW M Experience körs med BMW M2 Competition på Falkenbergs Motorbana. Kurserna är endagsutbildningar med ankomst dagen innan och övernattning på Ästad Vingård. Nya datum för 2020 kommer att kommuniceras i början av 2020. Körningarna sker under septembermånad.

EXCELLENCE PERFORMANCE.
Kursen omfattar 3 dagar på Nürburgring och är avsedd för de riktigt inbitna förarna. Nürburgring är en av världens tuffaste racerbanor men också en av de roligaste. 
Följ med Förenade Bil och våra instruktörer på utmanande och roliga dagar på Nürburgring.

Läs mer och boka din plats.

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil har som mål att ge alla en möjlighet att prova olika situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade förhållanden. Vid varje tillfälle kan vi vara upp till 12 personer och vi har instruktörer på plats som hjälper till och ger råd. 

Läs mer här