Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

  

Laddat frukostevent i Kristianstad.
Hur laddad är du? Den 12 mars bjuder vi in till en laddatfrukost på Förenade Bil  i Kristianstad.
Temat för morgonen är framtidens bilar, BMW´s modellprogram av de senaste laddhybriderna och laddmöjligheter såväl hemma som på arbetet. Morgonen avslutas med provkörningar för den som önskar. 

Läs mer och boka din plats.

Driver Training 2020.
Dagen erbjuder dig som förare att få utveckla din körteknik och ger möjlighet att öva under säkra förhållande. Licensierade instruktörer finns på plats hela dagen för att coacha dig. Utöver körövningar och egen tid med egen bil på bana ges möjlighet till snabb medåkning i instruktörsbil.
Datum: 7 maj och 23 sept 2020 (begränsat antal platser).

Läs mer och boka din plats.

NYHET! BMW M EXPERIENCE HAR FLYTTAT TILL SKÅNE.
BMW M Experience är en fullmatad körupplevelse. Erfarna instruktörer leder utbildningsdagen och bilen som körs är BMW M2 Competition. Nyhet för i år är att eventet äger rum på motorbanan Ring Knutstorp. Kursen är endagsutbildning, ankomst dagen innan och logi på Höörs Gästis.
Välj mellan: TORSDAG 17/9 (ank ons 16/9) och FREDAG 18/9 (ank tors 17/9).
Paketpris: 11.300kr/person exkl moms (begr antal platser). Boka idag.

Förboka din plats, klicka här (email öppnas).

event@forenadebil.se

EXCELLENCE PERFORMANCE.
Kursen omfattar 3 dagar på Nürburgring och är avsedd för de riktigt inbitna förarna. Nürburgring är en av världens tuffaste racerbanor men också en av de roligaste. 
Följ med Förenade Bil och våra instruktörer på utmanande och roliga dagar på Nürburgring.
Eventet sker 30/8 - 3/9 2020. 

Läs mer och boka din plats.

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil har som mål att ge alla en möjlighet att prova olika situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade förhållanden. Vid varje tillfälle kan vi vara upp till 12 personer och vi har instruktörer på plats som hjälper till och ger råd. 

Läs mer här