Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
 • 25% jubileumsrabatt!

  Förenade Bil firar 100 år - just nu 25% rabatt på nästa verkstadsbesök och 15% på reservdelar* samt tillbehör.

  Läs mer!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!

FÖRENADE BIL EVENT.

Vi har flera olika event under året, nedan kan du läsa mer och anmäla dig till något av dem. Om du undrar något kan du kontakta oss på event@forenadebil.se. För att se vilka tidigare event vi haft, klicka här.

  

BMW DRIVING EXPERIENCE 2022.
En körupplevelse med stort M.
Under ledning av M-certifierade instruktörer erbjuds fartfyllda och lärorika BMW Driving Experience-utbildningar där du får uppleva bilarnas fulla potential.
✔️ BMW M Experience med Förenade Bil, Steg 1 & Steg 2
Datum: 25-26 Augusti 2022.
Plats: Ring Knutstorp
Anmäl dig här!

Läs mer om eventet här!

Driver Training 2022.
Ett heldagsevent på motorbanan Ring Knutstorp. Halva dagen kör du egen bil på bana under ledning av våra instruktörer som coachar dig och tränar upp din förarteknik. Andra halvan av dagen delas mellan off-road bana, provkörning av senaste modeller från BMW, MINI och BMW ALPINA samt teknikstation med MINI. Det ges även möjlighet till snabb medåkning i instruktörsbil under dagen.

Datum: 8 september 2022
Säkra din plats redan idag ANMÄL DIG HÄR!

Extended Test Drive på Ring Knutstorp.
Extended Test Drive med Förenade Bil är ett halvdagsevent och vänder sig till dig som kör bil i tjänsten. Med aktiviteten har vi som mål att ge föraren möjlighet att prova på situationer som kan uppstå i trafiken under kontrollerade former. Upp till 12p per tillfälle. Låt dig inspireras, se video från hösten 2020 (klicka på länk).
Anmäl intresse till: event@forenadebil.se
Läs mer här.

EXCELLENCE PERFORMANCE 2022.
Kursen omfattar 3 dagar på Nürburgring och är avsedd för de riktigt inbitna förarna. Nürburgring är en av världens tuffaste racerbanor men också en av de roligaste. 
Följ med Förenade Bil och våra instruktörer på utmanande och roliga dagar på Nürburgring. 
Datum: datumen för 2022 är inte klara ännu
Läs mer om eventet 2021 (klicka på länk) 

Förenade Bil Masters 2022.
Årligen satsar vi på en härlig skånefinal som arrangeras på sensommaren på PGA Sweden National, utanför Malmö. Tävlingen spelas på Lakes Course och de båda klasserna (dam och herr) spelar 18-hål poängbogey.
Förstapriset i båda klasserna är att få spela i den nordiska BMW finalen på Bro Hof med möjlighet att nå hela vägen till BMW International Golf Final under 2023.

Förenade Bil Masters sker Måndagen den 5 september 2022, eventet är fullbokat.