Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
 • 25% jubileumsrabatt!

  Förenade Bil firar 100 år - just nu 25% rabatt på nästa verkstadsbesök och 15% på reservdelar* samt tillbehör.

  Läs mer!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!
 • Jubileumsbok ute nu!

  100 år med Förenade Bil.

  Köp här!

Tidigare event på Förenade Bil.

Nedan kan du se våra tidigare event som vi haft. För att gå tillbaka och se kommande event, klicka här.

Laddat frukostevent i Kristianstad, Helsingborg & Lund.
Hur laddad är du? Den 10/4 2019 i Kristianstad och 7/11 i Kristianstad, den 15/11 i Helsingborg och den 6/12 2018 i Lund hade vi laddat frukostevent. Temat för morgonen var miljösmarta bilar i vardagen. 

Förenade Bil VRC.
Lördagen den 8/12 kördes VRC Grand Final på Förenade Bil i Malmö. Här tävlade de 27 snabbaste förarna om vem som blir Skånes snabbaste virtuella racingförare 2018. Vinnaren heter Eric Stranne som har vunnit en heldag med BMW M2 på Ring Knutstorp med Förenade Bil Driver Training den 24 april 2019. Vi har haft över 600 förare och flera tusen besökare under höstens premiär av Förenade Bil Virtual Racing Challenge. Vi säger GRATTIS till alla fantastiska förare och TACK till alla som följt oss under eventet. Vi ses igen!

Familjedag på Ring Knutstorp.
Den 21:e oktober hade vi en familjedag på Ring Knutstorp för alla våra anställda med familjer. Det blev en lyckad dag med flera olika aktiviteter. Allt från "babyrace" till körning på halkbana och medåkning på tävlingsbanan.

Drivers Training på Ring Knutstorp.

On Track, Off Road, On Road, Drive Safe och Super Stage. Den 12:e oktober hade vi Drivers Training på Ring Knutstorp med syfte att du som förare ska känna dig säker på olika typer av underlag. 

Förenade Bil Masters.
Under sommaren 2018 hade vi ett antal golfevent runt om i Skåne med namn Förenade Bil Masters. Finalen gick i augusti på PGA Sweden National utanför Malmö.